Aktuelt lige nu

Efter denne pressemeddelelse kan du læse om næste koncert.

Folk for Folk blev ”Årets Folk Spillested 2017”.

”Prisen tildeles Folk for Folk for – år efter år – at præsentere folkemusik i Svendborg. Folk for Folk er et af Danmarks væsentligste spillesteder for folkemusik lige nu. Rigtig god lyd, hyggelig og med autentisk atmosfære. Folk for Folk har med stort slid formået at holde skruen i vandet og fortsætter ufortrødent sit store arbejde, til glæde for publikum og musikere. Juryen bag denne hædersbevisning er sammensat af musikere med solidt kendskab til danske spillesteder, festivaler og klubber, hvor Folk- og Global Roots-musikken lever og udvikler sig.”

Sådan lød motiveringen, da Folk for Folk ved Danish Music Award – Folk´s show i Stakladen i Århus den 9. marts 2018 blev hædret for over 12 års indsats for folkemusikken. Det er i årenes løb blevet til 438 koncerter, hvor over 1200 musikere har været med til at skabe stemning og fest – de første mange år på værtshuset Hansted og de seneste på Arne B i Vestergade. Det er lykkedes, fordi der hele tiden har været frivillige, der har været med til at få foreningen til at fungere, og fordi der har været økonomisk mulighed for at betale anstændige honorarer til musikerne. Det har der været, fordi der har været en solid medlemskare, trofaste sponsorer, et interesseret publikum og fordi Statens Kunstråd og Svendborg Kommune gennem alle årene har tildelt honorarstøtte. Bestyrelse og medhjælpere fortsætter ufortrødent det gode samarbejde med Arne B, så kig ind og nyd musikken og den autentiske atmosfære. Se mere på www.folkforfolk.dk

Her er et videoklip med Folk For Folk's kasserer Fin Thygesens takketale i Århus fredag aften.

https://youtu.be/UEzx4hg_uIc

Koncerterne foregår på Arne B, Vestergade 10 på tirsdage kl. 20.

Du kan bestille mad til kl. 18.30. Så er du sikker på at få et bord, eller du kan bestille adgang, så du er sikker på at komme ind. Reservationen holdes til kl. 19.45. Ring til Arne B på 62 22 47 83 og bestil.

Næste koncert: 

24-4-18 DENIS MCLAUGHLIN AND FRIENDS
Denis McLaughlin er fra Derry i Irland, men flyttede til DK i 1986. Han blev hurtigt en af de førende irske folkemusikere her og har lige siden været inspirator for mange danske musikerer.  Denis synger med en meget stærk og insiterende vokal, i både de stille ballader og i de kendte pub-sange alle kan synge med på.  Denne aften giver han også flere bud på egne sange. Alle med et glødende samfundsengagement og historier der fortæller om vilkårne for de svageste i samfundet. Især det irske.

Pia Nygaard: Violin  - Jens Holgersen: Kontrabas.
Denis McLaughlin: Guitar, mandolin, banjo, bodhran, bones YOUTUBE

ENTRÉ: 80/120/U25:50