Arkiv - tidligere koncerter og programmer

Årets sidste koncert med POLKAGEIST blev en fin afslutning på året, hvor vi har haft en masse gode aftener. Der var fuldt hus og en dejlig stemning med god underholdning af et veloplagt band.

Vi håber at kunne fortsætte på Arne B, men hold øje med hjemmesiden her, og den mail, som vi sender til dig, hvis du har tilmeldt dig den ordning.

Kontakt os evt. på vores mail folkforfolk@gmail.com hvis du har spørgsmål.

Vi ønsker dig et rigtig godt nytår og på gensyn.

Øyvind Ougaard: Harmonika * Anne Eltard: Violin * Thommy Andersson: Bas * Klaus Menzer: Trommer

Entré: 100 / 150 / U25: 100 Hør det her.

ÅRETS JULEKONCERT ONSDAG den 27/12 med POLKAGEIST
Polkageist har efterhånden spillet sammen i mere end 25 år og er stadig sprælsk og underfundigt, og de spiller stadig alt fra Jimi Hendrix til Champagnegaloppen. Når Polkageist mødes til julebal er det som at komme hjem igen, så gå ikke glip af denne enestående mulighed for atter at fornøje dig med rablende melodier og arrangementer. WEBSIDE.

Øyvind Ougaard: Harmonika * Anne Eltard: Violin * Thommy Andersson: Bas * Klaus Menzer: Trommer

Entré: 100 / 150 / U25: 100 Hør det her.

12/12 ÅBEN SCENE V/ ERLING SEVALD.  Den tidligere formand i Folk for Folk er habil harmonikaspiller og spiller i flere bands. Det blir en rejse med musik fra Balkan og Nordisk Folkemusik. Du er meget velkommen til lidt jam, men også hvis du vil spille alene eller ønsker akkompagnement.

Fin Thygesen og Erling Sevald (th). Foto: Tim K. Jensen

Entré 20 Kr. for ikke-optrædende


5/12 PAUL BANKS har i mange år været et toneangivende navn på den danske musikscene. Især hans virtuose akustiske guitarspil har gjort indtryk på flere generationer af danske guitarister, men også hans vokal og sangskrivning har vakt genklang. Han tryllebinder ethvert publikum. 

Entré:  80 /120 /U25: 50 Hør det her.


28/11 FIN og MORTEN ALFRED

Fin Alfred har om nogen været med til at holde liv i de gamle traditionelle viser. Fin Alfred synger alle teksterne og spiller selv harmonika. Han akkompagneres af sin søn Morten Alfred Høirup på guitar. Der er tale om landarbejdersange, københavnerviser, revy- og skillingsviser, som Fin Alfred fortolker med sit gode humør og sin dejlige stemme. 

Entré: 80 /120 /U25: 50 Hør det her.


21/11 ÅBEN SCENE V/  JAN SCHØNEMANN, der spiller næsten alle genrer, og er en habil guitarist og akkompagnatør, kan hjælpe dig på stående fod, hvis du mangler ledsagelse til din sang. Så mød op og henvend dig til Jan, så sammensætter han aftenens program. WEBSIDE.

Entré 20 Kr. for ikke-optrædende


14/11 BARK & BLIK er et nyt band i dansk folkemusik. De spiller nykomponeret musik, som bevæger sig i grænselandet mellem folkemusikkens urkraft og intensitet og jazzens frie og legende univers.

Kristine Heebøl: Violin *  Siri Iversen: Klarinet, basklarinet  * Cecilie Strange: Saxofon * Simon Krebs: Guitar. WEBSIDE.

Entré: 80 / 120 / U25: 50 Hør det her.
 

7/11 ÅBEN SCENE V/ Q-NOTES, som er et blandet kor både stemmemæssigt, og hvad angår aldersfordeling. Interessen og glæden ved den rytmiske kormusik er et samlingspunkt. Kom og syng med dem, alene eller med andre.

Entré 20 Kr. for ikke-optrædende


31/10 FLOATING SOFA QUARTET er et musikalsk samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder. Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt med gammelt, og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst. Tag plads i sofaen og flyd med!

Malte Zeberg [SE]: Kontrabas * Leija Lautamaja [FI]: Diatonisk harmonika, trædeorgel * Clara Tesch [DK]: Violin * Mads Kjøller-Henningsen [DK]: Træ-tværfløjte, svensk sækkepibe. 

Entré: 80 / 120 / U25: 50 Hør det her.


24/10 JANE & SHANE. Gode musikere kendes på deres evne til at spille musik. Gode spillemænd på deres trang til at lege med musik. Og gode legekammerater hænger ikke på træerne. Jane og Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse.De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor selvfølge bevæger sig rundt i stilarterne.

Shane Donnelly (IRL): Vokal, guitar, bodhran * Jane Clark (ENG): Violin , vokal. WEBSIDE.

Entré: 100 / 140 / U25: 100 Hør det her.


17/10 GUNNI TORP TRIO. 
Hun bor i en trailerpark. Er uddannet klovn. Skriver sange med politiske budskaber  og er selvudnævnt  feminist. Spiller flere instrumenter og er vokset op med Cornelis Wresvijk og sigøjnermusik. Det er måske ikke så underligt, hun ikke lyder som alle de andre. Det har nu heller aldrig været meningen.

Simon Hebeltoft Hansen: Guitar, kor *  Mathias Klein Arbo: Trommer, percussion * Gunni Torp: Sang, harmonika, piano. WEBSIDE.

Entré: 80 / 120 / U25: 50 Hør det her.


10/10 WORLD ON A STRING spiller irsk og nordisk folklore blandet med jazzede toner og  verdensmusik. Bandet har eksisteret i over 12 år, og i al den tid har de vedholdende værnet om deres helt egen, personlige musikstil.

John Sund: 6 og 12 strengede guitarer * Bjarke Falgren: Violin og viola * Morten Lundsby: Kontrabas * Mirwais Fedai: Tablo, percussion. WEBSIDE.

Entré: 80 / 120 / U25: 50 Hør det her.

Koncerten er støttet af Dansk Musikerforbund

3/10 ÅBEN SCENE og FÆLLESSANG V/ ERIK JAKOBSEN. Kom og syng med. Vi har tekster men du kan også selv tage nogle kopier med. Aftenen vil primært gå med fællessang, men der bliver mulighed for individuelle fremførelser. Entré 20 Kr. for ikke-optrædende


 26/9 DIT HELD

Ud over farverige udflugter, bliver der også plads til jordnære hverdagsbetragtninger, fra den lidt mere filosofiske ende af skalaen. Det hele krydres med små historier og anekdoter. ’Dit held’ tager sit udgangspunkt i Jens Hells finurlige og poetiske singer-songwriterunivers

Adam Lasthein: Klaver * Tom Bjerg: Bas *  Mads Stephensen: Trommer  * Jens Hell: Guitar og sang. WEBSIDE.

Entré: 80 / 120 / U25:50 Hør det her. 


19/9 CHRISTIAN SØGAARD TRIO fejrer Rune T. Kiddes 60-års fødselsdag. Den 27. september 2017 ville nu afdøde Rune T. Kidde være fyldt 60 år.Det markerer Trioen med en konceretrække i efteråret. Kom og lyt til de fine tekster.

 Entré: 80 / 120 / U25:50 Hør det her.


 

12/9 MIKE WHELLANS

Mike har for længst rundet de 70 år, men han optræder stadig med et energiniveau som en 30-årig. Med udgangspunkt i sin store inspiration fra bluesverdenen bjergtager han enhver gæst i lokalet med sit one-man-band. Der bliver spillet guitar, trommer, mundharpe og sunget – alt sammen på én gang.

Entré: 80 / 120 / U25:50. Hør ham her.

2017: Efterårets første koncert: 

5/9 JUAN PINO OG QUEMANDO PALABRAS.

Quemando Palabras betyder brændende ord og det er det Juan Pino kommer med. Juans far Bruno var digter i Ecuador og pioner i den sydamerikanske gadeteaterbevægelse. Bruno Pino efterlod et stort repertoire af digte om kærlighed, passion og den latinamerikanske befolknings kampe og håb. Det er disse digte Juan nu har sat musik til.