You are here: Home > Program Efterår 2020 med links til musik

Program Efterår 2020 med links til musik

 

29-09 HELENE BLUM & HARALD HAUGAARD BAND kl. 20

Der flyder en strøm af musik, poesi og liv gennem sangerinden Helene Blum & violinisten Harald Haugaards første fælles album. En strøm hvor det enkelte ord, den enkelte tone og det enkelte individ er en del af noget større. Er en del af en brusende strøm, der har flydt gennem musik, traditioner og mennesker i århundreder

Entré: 110 / 150 / U25: 50

Helene Blum: Sang
Harald Haugaard: Violin
Kirstine Elise Pedersen: Cello
Mikkel Grue: Guitarer
Mathæus Bech: Kontrabas
Sune Rahbek: Slagtøj

 Helene Blum & Harald Haugaard Band ”Strømmen” Tour

Blum & Haugaard har selv skrevet musik og tekst til en stor del af albummet, som også indeholder ny musik til digte af nogle af Danmarks berømte digtere og originale nyfortolkninger af traditionel dansk folkemusik. Drømmende sange om forførende forelskelse, angst eller evige nordiske sommernætter møder up-tempo og innovative instrumentalstykker. ”Strømmen” er blevet til i det legendariske københavnske Medley Studio i samarbejde med Blum & Haugaards eget band, som siden begyndelsen i 2008 har rejst Europa, Nordamerika og Japan tyndt med deres integritet, virtuositet og nærvær og vundet publikums ører og hjerter fra Elbphilharmonien Hamborg til store canadiske sommerfestivaler. Blum & Haugaard Band har vundet talrige priser som f.eks. den europæiske folkemusikpris ”Eisener Eversteiner” og er blevet et af Danmarks mest eftertragtede ensembler internationalt set. Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men lader dog historien strømme i fremtiden, og er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende. I forlængelse af ”Strømmens” tilblivelse tager Blum & Haugaard på turné og rammer koncertsale, festivaler, kirker og spillesteder i Europa og Nordamerika i løbet af 2020 og 2021. Alle inviteres med i strømmen af musik og poesi.

 06-10  MIKAEL K (KLONDYKE) SOLO kl.20

Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller. Han synger om hverdagsagtige ting og om mennesker på en poestisk og ligefrem måde. Mikael K har mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært – men først og fremmest er han en moderne trubadur.

Entré: : 110 / 150 / U25: 50

Mikael K: Guitar, vokal

VIDEO : link til TV-serien DIT LIV ER EN SANG https://www.tvmidtvest.dk/dit-liv-er-en-sang/dit-liv-er-en-sang-110 VIDEO : KLITMØLLER COLD HAWAII https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=M5yO1I4YIgw

I 2019 har TV2-nord og TV-MidtVest sendt 10 afsnit i programrækken DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om. Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange. Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver. Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

13-10  FIOLMINISTERIET  kl.20

Fiolministeriet tager deres publikum med på en dynamisk og swingende rejse ind i et musikalsk univers med intensitet, rå energi og smukke sange. Trioen har brugt den klassiske kombination af strygeinstrumenter, ført den ind i folkemusikkens verden og derved skabt deres helt egen lyd. Da Fiolministeriet først mødtes var det deres fælles kærlighed for den allerældste danske folkemusik der bragte dem sammen.

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Kirstine Sand: Violin, sang
Ditte Fromseier: Bratsch, violin, sang
Kirstine Elise Pedersen: Cello, sang

 

LINK

Kirstine Sand udtaler ”Vi mærkede straks, at vores tre instrumenter var skabt til at spille sammen, og vi nyder at kunne dykke ned i strygeruniverset, og de mange musikalske muligheder det giver os.” For tiden arbejder Fiolministeriet med et helt nyt repertoire af egne kompositioner med tråde tilbage til de gamle melodier og sange. ” For mig er det fantastisk spændende at indføre et element af sang i rigtigt mange af vores numre. Det er med til at give en endnu mere personlig oplevelse” siger Ditte Fromseier. Fiolministeriet består af Kirstine Sand: Violin og sang Ditte Fromseier: Bratsch, violin og sang, Kirstine Elise Pedersen: Cello og sang Fiolministeriet har bl.a. spillet på: Tønder Festival (DK), North Atlantic Fiddle Convention (UK), Førde Festival (N), Folk Baltica (DK/D), Nisswa Stämmen (USA). For yderligere information kontakt Kirstine Sand: kirstinesand@yahoo.dk, tlf: +45 22331915 Om orkesteret. Kirstine Sand Kirstine Sand kommer fra en familie med stor tradition for folkemusik og dans. Hun er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium samt ved University upon Thyne i Newcastle. Kirstine er en vidt berejst folkemusiker som turnerer med bl.a. Himmerland og Svestar. Kirstine Elise Pedersen Er uden sammenligning den bedste folk cellist i Danmark. Hendes virtuose og svingende stil kan høres i mange forskellige konstellationer blandt andre Helene Blum og Harald Haugaard Band og Den klassiske Trio Gemini. Kirstine er uddannet på solistuddannelsen ved både Det Fynske Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Zürsher Hochschule der Künste i Schweitz. Hun er ikke alene en dygtig folkemusiker men også en velanset klassisk musiker. Ditte Fromseier startede sin musikalske karriere på Bornholm som 4-årig og har siden spillet sig jorden rundt og uddannet sig både som klassisk og folkemusik-violinist. Bl.a. ved University of Limerick og Det Fynske Musikkonservatorium. Hun har turneret i det meste af verden med mange forskellige orkestre. F.eks. Fromseier Hockings og Habbadám

20-10 TUMULT kl.20

Kan dansk folkemusik være hip? Er folkrock en død sild? Og hvordan lyder elektrisk folk? -  Bedøm selv efter mødet med denne spillevende trio. Dansk folkemusik fra den nordiske undergrund hvor genrer flyder naturligt sammen. Ny og traditionel folkemusik som orkestret siden 1999 har udviklet med deres helt personlige udtryk og dokumenteret på fire prisnominerede cd'er. Tumults tekster har deres helt særlige twist med historier som appellerer til den indre billedmager - ofte med et skævt omkvæd som er nemt at synge med på.

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Jørgen Dickmeiss: Violin, mandolin, bodhran, vokal
Mikkel Grue: Akustisk guitar, elektrisk guitar, dobro, kor
Jens Kristian Dam: Trommer, perkussion, synths, kor 

www.tumulten.dk

Djævelsk dansant og velspillet så englene synger. En performance, hvor man tydeligt fornemmer at her er tre spillemænd der står last og brast og giver sig selv for hinanden og publikum. Hvor end de spiller skaber de tumult på dansegulvet og undervejs lades publikum ikke i stikken, da Tumults smittende glæde og engagement inviterer alle med til festen. Vi tilbyder også et danseelement som vi kan lave som en del af koncerten. Fungerer fantastisk som en icebreaker og til at få folk på dansegulvet: Folkedans / Tumultkarusselen / Rundtossedans. Ja kært barn har mange navne, og Tumult elsker at spille og instruere folkedans. Har I lyst til at lave nogle fællesdanse, så får I al den hjælp I kan ønske jer og så lover Tumult at det ikke bliver for svært. Varighed typisk 30 min.

 

udgivelser:

Walle Gnav (Go’ Danish Folkmusic 2001)
Kværn (Go’ Danish Folkmusic 2004)
Aldrig får jeg fred (Go’ Danish Folkmusic 2008)
Den bagvendte (Go’ Danish Folkmusic 2014)

Tumult har bl.a. spillet på: Tønder festvalen, Spot, Strib Vinterfestival, Langelands-festivalen, Musik over Præstø Fjord, Farsund Festival (Norge), Norrsken Festival (Sverige), Kalaka Folk Festival (Ungarn), Rock an der Eider (Tyskland), Folkbaltica (Tyskland), Prisoverrækkelsesfesten Danish Music Award Folk, Womex (Rotterdam), Vestjysk Vise Festival og meget mere. Derudover har Tumult turneret i Tyskland og i Rusland. Siden 2006 har Tumult holdt formen ved godt 50 skolekoncerter årligt i hele landet (for 7.-10. Klasserne). Og har derudover spillet mange festival/club-koncerter i ind- og udland.

 

20-10 BRAGR kl. 20

Musikken fremstår brusende og frisk, arrangementerne er spændende og overraskende. Musikerne fortæller indlevende om musikken og historierne giver tonerne endnu mere liv. De flerstemmige vokaler bruges primært instrumentalt og er en del af BRAGR’s karakteristiske lydbillede. BRAGR minder os om, hvem vi var og på mange måder stadig er. Det er lyden af Skandinavien – vores tone i livet. Den kan både give os et opløftende smil på læben og lidt fugt i øjenkrogen.

Entré: 110 / 150 / U25: 50

Perry Stenbäck: Nyckelharpa, guitar, vokal
Christine Dueholm: Trommer, percussion, vokal
Jesper Frost Bylling: Båndløs, akustisk bas, vokal/overtonesang
Kristian Bisgaard: Piano,  vokal

Link

BRAGR er lyden af Skandinavien! Brusende, bevægende, brillant underholdning, der begejstrer tilhørerne. Bandet udgav ny plade, ”Live at Engelsholm Castle” i januar 2020! Perry Stenbäck blev kåret som årets musiker/artist v. DMA Folk 2009 & 2019! BRAGR giver den skandinaviske folkemusiktradition et nutidigt udtryk. Bandet spiller både traditionelle melodier og egne kompositioner. Perry Stenbäcks nyckelharpa (nøgleharpe), skaber den følelsesmættede lyd, der er selve drivkraften i den tradition BRAGR nyfortolker. Christine Dueholms lette og swingende trommespil, iblandet eksotiske perkussion-lyde, giver på en gang musikken struktur og farve. Jesper Byllings lyriske båndløse bas leverer et samlende drive og melodiske, pumpende baslinier. Kristian Bisgaard supplerer lydbilledet med sit smagfulde og kreative klaverspil.

03-11 ÅBEN SCENE V/ Mads Toghøj  kl.20

Så langt tilbage jeg kan huske, har der været musik og sang omkring mig. Både min morfar (Fisker Thomas) og min mor synger. Jeg har fået folk musikken sprøjtet ind med modermælken.
Folk som Niels Hausgaard, De gyldne løver, Lasse & Mathilde og en hel masse irske og skotske folkemusikere var en almindelig del af sommeren i Skagen og i mit barndomshjem og min morfars hjem, hvor der meget tit var musikere på besøg. 

Jeg vokser op i dette musik mekka, og så kommer teenageårene, og rent musikalsk gør jeg her noget, der er meget atypisk for en knægt i min alder. I stedet for at lytte til tidens toner som alle vennerne gjorde, gik jeg i stedet på jagt i min fars LP samling, og fandt her gamle plader med Dion and the Belmonts, Neil Sedaka, Paul Anka, Jim Reeves, Buddy Holly og Elvis Presley... det tændte mig virkelig. Min mor havde nogle år tidligere uden held tilmeldt mig i musikskolen til soloundervisning på akustisk guitar. Jeg gad ikke lære det... Men nu havde jeg virkelig blod på tanden og lyst til at spille disse gamle sange. Jeg kontaktede en af min brors gode venner, der var guitarist, og han hjalp mig i gang. Vi spillede Mester Jakob som den første husker jeg, selvom jeg havde medbragt Elvis Presley med Blue Moon Of Kentucky og Buddy Holly med Peggy Sue med ønsket om, det ville jeg gerne lære at spille. Det var også det næste, jeg fik lov at lære. Pludselig en dag åbner jeg uden varsel munden og synger sangene direkte fra hjertet. Jeg tænkte ikke over, om jeg ku' synge eller ej - jeg gjorde det bare. På den anden side; jeg kendte heller ikke til andet hjemmefra.

I maj måned 1997 er det sidste skoledag for 9. klasse. Jeg er klædt ud som Elvis, og på en eller anden måde står jeg pludselig på Skolemarken og synger Elvis's That's Alright Mama gennem en megafon for samtlige elever og lærere på skolen. Jeg får et stort billede på forsiden af Skagen Avis, så det var min scenedebut. Senere det år finder jeg sammen med et par andre fyre, der har de samme musikalske lyster som mig. Vi får det første job, en uge efter vi er startet med at øve sammen og finder på, at vi skal hedde "Diesel". Men avisen døber bandet Mads Toghøj Band uden at spørge, og det hedder det så fortsat op gennem årene. Vi bliver alle bedre og der skiftes lidt ud i besætningen undervejs. Stilen er cover af country, rock n' roll og blues fra midt 50'erne til op i 70'erne.

Sideløbende med jeg dyrker de gamle idoler og fortolker dem, så godt jeg kan, begynder jeg at skrive sange selv. Ikke massevis men bare en sang engang imellem, når noget melder sig. Jeg skrev jeg min første sang som 18-årig.  Jeg holder meget af story-singer/songwriter traditionen. Kris Kristofferson og Johnny Cash er helt klart nogle af mine største forbilleder på det felt. Op gennem årene skriver jeg en sang indimellem, når jeg føler for det - nogle bedre end andre. Jeg begynder på et tidspunkt at blive bevidst om det og drømmer om en dag at udgive en plade med mine egne numre.

En dag i 2008 kontakter jeg Lasse Helner, som jeg jo kendte fra barndomsårene - for at få hjælp til at indspille nogle demoer af mine sange - og den historie er en historie i sig selv som du kan læse under ”Alley of Faith”. 

Jeg vil dog lige ridse op, at jeg, godt hjulpet af Lasse Helner og Henrik Salomon (Svendborg Rocks), endte op med at stå i et af de fineste studier i Nashville USA og indspille mine egne sange bakket op af eliten af garvede studiemusikere blandt andet: Bob Moore, Reggie Young og Donnie Sumner og mange flere. Disse fyre har været med siden starten og indspillet med Elvis, Patcy Cline, Roy Orbison, Highwaymen og mange flere. 

Efter at pladen ”Alley of Faith”, som den kom til at hedde, er kommet på gaden, vælger jeg sammen med familien - efter næsten 32 år i Skagen - at rykke teltpælene op og søge nye veje og flytte til Fyn.  Nu er jeg på landevejen med mine egne sange og kommer rundt i hele kongeriget. Jeg har fået samlet et dejligt orkester af dygtige folk fra det Fynske musikmiljø.  

Entré: 30 kr. for ikke-optrædende

LINK

 

10-11 TRIO MIO kl.20

Man er aldrig helt sikker på hvad der skal ske: Smukke, rolige og luftige melodier bliver afløst af hurtige, uforudsigelige og til tider vilde improvisationer. Men sikkert er det, at musikken spilles med intensitet, virtuositet og glæde, som efterlader lytteren åndeløs – og smilende.

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Kristine Heebøll: Violin
Jens Ulvsand: bouzouki, guitar, sang
Peter Rosendal: Klaver, wurlitzer, flugabone

 

Link

I hjertet af Trio Mio´s musik ligger et brændende ønske om at give nyt liv til dansk/svensk folkemusik. De spiller musikken på deres egen måde, gør den til nutidig musik som bibeholder dyb respekt for den tradition hvoraf musikken er rundet. Resultatet er ny, forfriskende og helt særegen: kontemporær folkemusik skabt fra det specielle punkt hvor traditionen møder nutiden og lader sig inspirere af andre stilarter som jazz og klassisk musik. Trio Mio har eksisteret siden 2004 og udgivet 6 CD´er : 2018: “Polyglot Pike” 2014: “Grevinden / Countess / Grevinden” 2011 : "Love & Cigars" 2007 : "Stories around a holy goat" 2005 : "Pigeon Folk Pieces" 2004 : "Trio Mio" Ialt er Trio Mio blevet hædret med 8 Danish Music Awards - FOLK for vores albums. www.triomio.dk www.facebook.com/triomiotrio

 

17-11 FLOATING SOFA QUQRTET kl.20

Floating Sofa Quartet (FSQ) er et prisvindende samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland og Danmark. Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt og gammelt og skaber et unikt musikalsk udtryk, som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst. 

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Leija Lautamaja [FI]: Harmonika, trædeorgel
Malte Zeberg [SE]: Kontrabas
Clara Tesch [DK]: Violin
Mads Kjøller-Henningsen [DK]: Trætværfløjte

Link

Repertoiret er varieret, lyden er varm og imødekommende, og musikken leveres med intensitet, energi og mærkbar spilleglæde. FSQ debuterede 2015 og samme år blev gruppen nomineret til “Årets Nye Talent” i Danmark ved DMA Folk, samt i Sverige ved Folk & Världsmusikgalan. I 2016 modtog de Saugmann Bjerregaard-fondens førstepræmie for deres nyfortolkninger af D.T.S. Bjerregaards musik, og gruppen har siden turneret flittigt i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland og Østrig. Med sceneoptrædener på prominente festivaller som bl.a. Kaustinen Folk Music Festival [FI], Førdefestivalen [NO], Tønder Festival [DK], Korrö Folkmusikfestival [SE] og folkBALTICA [DE] er FSQ efterhånden blevet et eftertragtet og velrenommeret navn på den nordeuropæiske folk-scene. Gruppen har indtil videre to anmelderroste albumudgivelser bag sig: “The Moon We Watch is the Same” som var nomineret til to Danish Music Awards for Årets Folk Udgivelse og Årets Komponist (Clara Tesch) i 2017, og opfølgeren “Neighbourhood” som vandt prisen for Årets Folk Udgivelse ved den seneste DMAfolk/world-prisfest i 2019. I begrundelsen stod der bl.a.: "Alle er de betagende instrumentalister, og kendes for tilsammen at levere et formidabelt sammenspil og en nærværende liveperformance når de turnérer rundt.(…) Prisen gives for med indlevelse, inderlighed og på et højt kvalitetsniveau at skabe personlige fortolkninger af såvel traditionel musik som egne kompositioner.(…)”

 

24-11 BABA AND THE TONEBONES kl.20

Baba & The Tonebones er et nyt hold, sat sammen af 4 særdeles velspillende musikere. De spiller smagfuld, funky soulblues. Klaus B. Jensen har skrevet en stor del af materialet. De kan opleves akustisk også hvor tingene er kogt helt ned til en nærmest unplugged feeling. Inspirationen har Klaus  hentet fra de store blues legender fra Mississippi deltaet, Stikord: Louisiana og New Orleans.Klaus

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Klaus B Jensen: Guitar, Sang
Heine Hansen: Klaver
Søren Lund: Bas
Poul Amaliel: Trommer  

 

https://soundcloud.com/kbtone-1

Klaus B Jensen er autodidakt guitarist og sangskriver. Han har lært at spille på gaden og på utallige ture i både ind- og udland. 

Heine Hansen er udannet pianist fra det rytmiske musikkonservatorium i Odense. Han er en skattet jazzpianist i Danmark. Han har vundet flere priser og spillet med et utal af danske jazzmusikere. Han var bassisten Hugo Rasmussens foretrukne pianist, og turnerede flittigt med ham i hans sidste år.

Søren Lund er ligeledes uddannet på det fynske konservatorium og har spillet med mange jazz, blues og rockbands overalt i landet. Søren er en meget alsidig bassist og improvisere med en sådan lethed, så tankerne ledes hen på Jaco Pastorius.

Poul Amaliel er en gudsbenådet trommeslager med et stort musikalsk talent. Han kan spille alt og passer butikken, derfor er han brugt og elsket af mange. En mere rutinert trommeslager skal man lede længe efter.

01-12 TWANG kl.20
TWANG fornyer folkemusikken. En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen. Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt!  

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Spencer Gross: Kontrabas, guitar, sang 
Thyge Søndertoft: Violin, mandolin, sang
Peter Banks: Banjo, kontrabas, sang

Link

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse. Fra melankoli, humor og deres egne hudløse numre til hoppende,

kærlige, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang! 

 

08-12 DE GYLDNE DRENGE kl.20

Igen i år kommer de fem gyldne drenge og fylder lokalet med et festfyrværkeri af fantastiske sange, utrolige historier og forrygende humør. Bandet er en integreret del af folkemusikmiljøet omkring Folk For Folk. De blev dannet i 2003, for at hylde det hedengangne kultband De Gyldne Løver og det er stadig aktuelt. Du kommer til at høre en lang rækker af deres sjove sange om øl, sejlskibe, utroskab og andre  relevante emner.

Entré: 90 / 130 / U25: 50

Lars Kirkegaard: Harmonika, kor
Jørgen Dickmeiss: Violin, bodhran, mandolin, kor
Jens Holgersen: Kontrabas, kor
Ole Smith: Sang, guitar, banjo
Troels Smith: Sang, guitar, tenorbanjo, mandolin, tinfløjte, irsk håndtromme.

Link

De Gyldne Drenge – Derfor Blev Vi Spillemænd. Irsk på dansk. Nordjysk på sydfynsk. Folkemusik for folket. Skæg og irske ballader. Siden 2003 har de fem gutter rejst landet rundt og spredt det gode budskab om alkoholens mange glæder og utroskabens velsignelser. Emner som i rigt mål bliver behandlet i de mange tekster, der alle stammer fra det store musikalske forbillede De Gyldne Løver. De to jyske brødre Troels og Ole var i den periode midlertidigt emigreret til det sydfynske og brugte flittigt tiden på at inficere de tre øvrige musikere med den irske bacille.  Det blev hurtigt klart at det var de danske versioner af den irske sangskat de var mest modtagelige overfor. I 2007 udgav de deres første cd ”Det Gamle Værtshus”. Den blev meget populær og blev i 2015 fulgt op af ”Derfor Blev Vi Spillemænd”, der lige som den første er en hyldest til De Gyldne Løver. De Gyldne Drenge prøver ikke at efterligne det gamle kultband, men giver deres egne fortolkninger af sangene. Ind imellem også med små ændringer i teksterne. Dog med tilladelse fra ophavsmændene.

 

Find os på Facebook her:Facebook

OBS ! Man kan se flere koncerter ved at scrolle ned i listen.

Du kan tilføje denne kalender til din egen Googlekalender ved at klikke på
+Google Kalender
- nederst i højre hjørne.
Så får du AUTOMATISK koncertnavnene i at se i din kalender - smart! 
Klik på dette link

Sponsorer

Folk for Folk får honorarstøtte af:

  Svendborg Kommune

 Statens Kunstfond

Folk for Folk bliver sponsoreret af:

Aksglæde Musikbutikken / Træskobutikken, Møllergade 31 - 62 21 05 90

Autoværkstedet Per Pytlick, Skovballevej 62 - tlf. 62541073

Arne B, Vestergade 10 - 62 22 47 83

Hansted, Vestergade 2 - tlf: 62 21 21 70

Josefine Ottesen - josefine.ottesen@gmail.com

Nybolig Domicil Svendborg - Vestergade 165 - www.nybolig.dk

Skiftekær Økologi, Søren Lolksvej 2, Taasinge, 40 21 05 90

Torben Wahlstrøm - torbenwahlstrom@hotmail.com

Vi holder til på Arne B, Vestergade 10, 5700 Svendborg
Tlf. 62 22 47 83, tirsdage kl. 20


OBS ! Man kan se flere koncerter ved at scrolle ned i listen.

Du kan tilføje denne kalender til din egen Googlekalender ved at klikke på
+Google Kalender
- nederst i højre hjørne.
Så får du AUTOMATISK koncertnavnene i at se i din kalender - smart! 
Klik på dette link

Sponsorer

Folk for Folk får honorarstøtte af:

  Svendborg Kommune

 Statens Kunstfond

Folk for Folk bliver sponsoreret af:

Aksglæde Musikbutikken / Træskobutikken, Møllergade 31 - 62 21 05 90

Autoværkstedet Per Pytlick, Skovballevej 62 - tlf. 62541073

Arne B, Vestergade 10 - 62 22 47 83

Hansted, Vestergade 2 - tlf: 62 21 21 70

Josefine Ottesen - josefine.ottesen@gmail.com

Nybolig Domicil Svendborg - Vestergade 165 - www.nybolig.dk

Skiftekær Økologi, Søren Lolksvej 2, Taasinge, 40 21 05 90

Torben Wahlstrøm - torbenwahlstrom@hotmail.com

Vi holder til på Arne B, Vestergade 10, 5700 Svendborg
Tlf. 62 22 47 83, tirsdage kl. 20