You are here: Home > Program Forår 2021 med links til musik

Program Forår 2021 med links til musik

 

02-03 ÅBEN SCENE V/ Theis Langlands

Entré for ikke-optrædende: 40 kr.

Theis Langlands er en rutineret og dygtig pianist og akkompagnatør. Og et relativt nyt medlem af vores bestyrelse
Kom, lyt, spil med !

 

09-03 MC HANSEN

M.C. Hansen: Guitar, vokal
Jacob Chano: Trommer, keyboard, klaver, kor 

Entré: 100 / 140 / 60

Prisvindende singer-songwriter og historiefortæller. Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen med sin makker Jacob Chano. M.C. Hansens seneste projekt “Spektakel” er et videoalbum, hvorpå ti kompositioner sættes i scene et spektakulært sted i mødet med en anden kunstner. På Niels Hausgaardsk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor.

Links

Med SPEKTAKEL udforsker jeg en, for mig, ny måde at udsende et nyt visealbum på. I stedet for at udgive 10 sange på et samlet album, indspilles, filmes og udgives sangene løbende over 12 måneder.Sangene indspilles med forskellige samarbejdspartnere i forskellige studier og på spillesteder og lokationer, der knytter sig til den givne kompositions tematik, det område den beskriver og/eller steder der knytter sig til de personer, sangen handler om. Derudover har jeg forskellige gæster med i de ti videoer. Gæster der har påvirket og inspireret mig og har haft betydning for, hvilken kunstner jeg fremstår som, godt tyve år inde i min karriere, halvvejs i livet som 42-årig. Derudover inviterer gæster jeg står side om side med og henter inspiration fra, mens jeg skuer frem mod det, der ligger forude”

 
“Jeg er blevet klappet en del på skulderen gennem tiden – Jeg blev hædret som Årets Sangskriver ved Danish Music Awards Folk 2017, årets musikalske iværksætter i 2018 og samme år tildelte komponistforeningen DPA mig deres Påskønnelseslegat. I januar 2020 modtog jeg Vordingborg Kommunes Kulturpris for arbejdet med det danske sprog og historierne om det sted jeg kommer fra. Tak for det!”                                   

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og rockmusik til historiefortælling, højskolesangbogen Benny Andersen. Fra Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt til Ulf Lundell og Allan Olsen. På Niels Hausgaardsk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor. Der er historien om min morfar, der var postbud på den samme postrute i 42 år og døde midt i en sætning under sin guldbryllupstale til sin kone. Eller den om min hustru Carina, som jeg mødte som 16-årig i 76’eren mellem Faxe Ladeplads og Næstved. Der er historien om terrorangrebet på Krudttønden i 2015. Eller den om Balle-Lars, der i 1858 skød og dræbte en enke i Ugledige og blev hovedperson i Danmarks næstsidste offentlige henrettelse. Vi spiller også til begravelser! M.C. Hansens univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord. Med par, der længes efter forældreskabet. Katte, der bliver kørt over ved købmand Flemmings butik. Jeg har siden 2004 haft fornøjelsen af at have min makker Jacob Chano med på scenen. Uanset om han spiller trommer, keyboard, klaver eller synger kor, gør han det i sangens tjeneste. Det er altid melodien der bestemmer. Jeg kender ingen andre musikere, der som Jacob ansvarsfuldt støtter op om melodien og lader sangene tage os og publikum nye steder hen aften efter aften. 

16-03 JENS LYSDAL og JAKOB FALGREN
Jens Lysdal: Guitar, vokal
Jakob Falgren: Bas, vokal 

Entré: 100 / 140 / 60

De 2 har i mange forskellige sammenhænge spillet sammen i snart 15 år. Af samme grund har de opnået en musikalsk og menneskelig indforståethed der gør, at Jens´ sange og tekster får en helt særlig stoflighed når de spiller sammen. Jens som sangeren, guitaristen og sangskriveren, der bliver ved med at skrive mere og mere personlige sange (nyt dansk album på vej). Jakob som én af landets mest efterspurgte bassister. Selvom det musikalske niveau er skyhøjt, foregår koncerterne altid i en meget afslappet stemning, fyldt med historier, humor og skæve indfald, og med et nærvær og en intensitet der gør, at ingen går uberørte hjem.

Links

https://www.youtube.com/watch?v=SasVnoRwkRg 

Jakob har har været med hos Savage Rose, James Morrison, Trentemøller, Søren Huss, Bisse, Pernille Rosendahl), hvor erfaringerne fra alle de sammenhænge, gør ham til en mere og mere personlig og unik musiker. Genre-mæssigt minder Lysdals musik måske mest om det svenske band Bo Kaspers

Orkester – på den måde, at “musikalske kasser” ikke er noget han heller bekymrer sig om.

Han skifter frit og ubesværet fra roots til vals og videre til jazz og pop, alt efter hvad sangen og historien nu har bedst af. Koncerterne er derfor velartikulerede rejser gennem mange inspirerende musikalske landskaber.

Lysdal har - som en af meget få herhjemme – fået sin musik nomineret i tre forskellige lande (Grammy/USA, “Schallplattenkritik” (anmelderprisen) i Tyskland og Danish Music Awards i DK) - og det er nok heller ikke helt tilfældigt at det lige er ham der er løbet ind i sådanne udmærkelser

Han har turneret i store dele af verden, og hans albums er blevet skamrost af inden- og udenlandsk presse som bl.a. kalder ham for “én af Skandinaviens skarpeste guitarister” og hans debut-album “A matter of time” for: “et af nyere dansk pop-histories mest helstøbte værker”.

Han har indspillet med nogle af klodens bedste musikere, har tidligere i karrieren som “sideman” spillet med et hav af store danske og udenlandske artister, har arrangeret for symfoniorkestre og skrevet filmmusik og har en musikalsk spændvidde som få. Han er repræsenteret med fire melodier i den nye udgave af Højskolesangbogen, bl.a. sangbogens første klima-/miljøsang “For vidst vil de komme”.

Han har spillet på så forskellige scener som Skanderborgfestivallen, Tønder, Copenhagen-og Stockholm Jazzfestival og det Kgl Teater, men føler sig (mindst) lige så godt tilpas på de små intime steder.

23-03 ZENOBIA
Mette Kathrine Jensen Stærk: Harmonika
Louise Støjberg: Vokal
Charlotte Støjberg: Piano

Entré: 125 / 175 / 60

 

Kom og mød Zenobia. En trio, der har den danske sangskat under huden: viserne, salmerne og fællessangen. Men udover det fortolker og komponerer Zenobia også, så det mærkes, at livet er her og nu. Trioen laver nye melodier til kendte sange eller nye sange i tråd med den danske tradition - og med mere end 1000 koncerter, 10.000 solgte cd’er og en pris i ryggen er trioen en veletableret og virtuos nydelse. Zenobias koncerter er især kendt for tre ting: Et intenst nærvær til publikum, fortællinger, der bygger bro fra traditionens soundtrack til nutiden – og stor musikalsk livsglæde.

Links

Det er i mødet mellem rigsspillemanden Mette Kathrine Jensen Stærk, den prisbelønnede sangerinde Louise Støjberg og Charlotte Støjberg - der har både har salmer og tango i blodet – at traditionen videreføres og fornys. I 2020 endda med et ekstra twist. For i anledning af 100-året for Genforeningen og fællessangens betydning før og efter, har trioen også nye, gamle sange med fra den del af historien. Man kommer helt sikkert til at høre Det haver så nyligen regnet og Som en rejselysten flåde. Køb billetter her.... Mere om Zenobia: Populære udgivelser Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af deres fire cd’er, hvor både højskolesangbogen, salmebogen og traditionelle folkemusiknumre repræsenteret og fortolket. Den seneste udgivelse “Blot en Ild” indeholder især nye melodier og tekster. Om ”Blot en ild” skrev pressen: ”Enkelt, smukt, begavet” . 5 af 6 stjerner i Fyens Stiftstidende. Danish Music Award - og en rigsspillemand For sit arbejde med Zenobia og ‘en særlig fin kontakt til publikum og sin evne til både at være poetisk ... og rå, når det skal være’ modtog Zenobias sangerinde Louise prisen Danish Music Award som ’Årets Folk Sanger 2017’. Harmonikaspiller Mette Kathrine blev i 2016 udpeget til at være dansk rigsspillemand. Zenobia Sangbogen og kordage Zenobia har udgivet en sangbog med noder og tekster til 20 af de nye sange fra ”Blot en ild”. Bogen indeholder den kendte komponist Erik Sommers korsatser til alle sangene. Et par gange om året holder Zenobia kordage, hvor de nye Zenobiasange synges i de flerstemmige arrangementer, og hvor Erik Sommer dirigerer koret, mens Zenobia akkompagnerer.

Hold øje med www.zenobia.nu .På trioens hjemmeside findes pressebilleder, lyd og yderligere info: www.zenobia.nu

 

30-03 NANNA LARSEN OG ANNE ELTARD
Nanna Larsen: Guitar, vokal
Anne Eltard: Violin, vokal

Entré: 100 / 140 / 60

 

Nashville meets Nordic vibe. To erfarne musikere og sangskrivere fra americana- og folkscenen, har slået sig sammen i en konstellation, som er en veritabel smeltedigel af Nashville folkpop blandet med world og nordiske toner. Violin, guitarer, loops og smukke stemmer, lægger grunden i duoen, hvor de to sangere,  komponister og multiinstrumentalister leverer musikalsk nærvær, humor, nerve og hjerte.  Duoen spiller næsten udelukkende deres eget materiale, som garneres med historier fra et langt liv på landevejen.  

Links

"Nanna Larsen synger med hjertet i hænderne” skrev Gaffa om stemmen, der gør rummet  større. Nanna Larsen har udgivet 3 albums i eget navn og haft 15 singler på DR’s  Radiokanaler.Hun har turneret i Europa og USA både solo, duo og med band. 

Nanna Larsen (voc/gui) spiller sine smukke sange med stort nærvær og patos. Sangene,  stemmen og strengene transformerer rummet, og du vil blive både rørt, løftet og grine i det gode selskab. Hop om bord i den amerikanske flyder, og skru op for historierne og lyden af støvet amerikansk landevej blandet med nordiske melodier og klange. 

En af folkemusikscenens grand old ladies. ”Lyrisk og ekspressiv med stort nærvær i et  melodisk groovy spil, som med stor charme fortryller publikum” (Musik over Præstø Fjord) Anne Eltard er også at finde i det legendariske Polkageist og de forrygende 14 Red  Ladies. Hun er med på et utal af indspilninger, har udgivet 3 albums i eget navn og har  turneret i det meste af verden. 

Nærvær er et af nøgleordene, når Anne Eltard indtager scenen. Sanger og  multiinstrumentalist med stort musikalsk overskud. Som Joachim Blomquist Manna fra  magasinet Mana formulerede det: ”Annes tolkningar har mera jazz, soul och blod än det  mesta annat i den vägen från grannlandet” Anne Eltard turnerer flittigt i ind- og udland og  er aktuel med udgivelsen ”Lad lyset leve” som bliver fulgt op af endnu to udgivelser i 2021. 

Alt i alt, er der lagt op til en aften i rigtig godt selskab. 

 06-04 SØREN KROGH & JANUS BECHMANN
Søren Krogh: Guitar, vokal
Janus Bechmann: Guitar 

Entré: 100 / 140 / 60

Den nordjyske troubadour, Søren Krogh gik i skriverskjul  under Corona-krisen og skrev nye sange. ”Jeg har været ude at  spille for folk et par gange om ugen, siden jeg  var i starten af 20´erne.  Det har kort og godt   været hæsligt at være  væk fra publikum. Så jeg  har skrevet en del nye sange, og jeg glæder mig usigeligt til at spille dem for folk”.

Links

I halen på folkesangeren, troubadouren og historiefortælleren Søren Kroghs 9. cd udgivelse, ”Globus” i starten af 2018 udgav han i efteråret 18 sin første bog, ”Historier”.  Efter snart 25 år på den danske landeveje med mere end 2500 koncerter bag sig er Søren  Kroghs varemærke efterhånden blevet en af musikbranchens bedste historiefortæller.  

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved  med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt  kan det vel siges”, siger Krogh. 

Ovenpå Corona-krisen udkommer der i 2021 et nyt album med Krogh, og han giver  allerede nu en forsmag på sangene. ”Der kommer til stadighed flere sange om Vendsyssel  fra min hånd. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller  anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”,  fortæller Krogh fra sit ”værksted” i Lønstrup. 

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som  historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt:  Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum  straks kan genkende sig selv i. Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den  musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”. 

Krogh modtog i øvrigt en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og  endnu en i 2016 som årets sanger.

13-04 GENERALFORSAMLING KL. 18 OG
ÅBEN SCENE V/ Mor har fri  KL. 20

Entré for ikke-optrædende: 40 kr.

20-04 OTHER ROADS (SCO/UK)

Entré: 125 / 175 / 60 

Pete Abbott: Guitar, vokal
Gregor Borland: Violin, el-bas, mandolin
Dave Valmisley: Guitar, mandolin, vokal

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands. Med fast base i England turnerer de flittigt i det meste af Europa og New Zealand. Ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier skaber de den helt fantastisk, spændende og unikke sound, der kendetegner deres koncerter. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes. Other Roads har udgivet 9 cd’er

Links

Pete Abbott er en fantastisk singer/songwriter og guitarist og er desuden drivkraften i bandet. Selvom han er en erfaren soloartist, er det tydeligt at han nyder at dele scenen med to gode musikere og venner. Pete sætter med sin afslappede og selvsikre stil et højt niveau, der sikrer at bandet altid leverer god underholdning og musik af høj kvalitet

Gregor Borland er en af Skotlands absolut bedste violinister med 8 mesterskaber i Scottish Fiddle bag sig. Som professionel musiker har han turneret over hele verden med forskellige højt profilerede musikere og bands, og han underviser desuden musikere på sine egne Fiddle-skoler i Skotland og Spanien. Foruden violinen mestrer Gregor også basguitar og mandolin.
Med sin store erfaring og forståelse af musikalske produktioner og arrangementer tager han rollen som producent og arrangør for Other Roads.

Dave Walmisley er en talentfuld multi-instrumentalist og singer/songwriter, han tilføjer sit helt eget touch til bandets arrangementer og har et stort øre for harmonier og tager lejlighedsvis rollen som forsanger. Daves vidunderlige on-stage humor har gjort ham til et meget populært medlem af bandet.

 

27-04 MADS HANSENS KAPEL

Entré: 125 / 175 / 60

Jonas Lærke Clausen: Violin  
Martin Strange Lorenzen: Klarinet  
Sebastian Boesgaard Bloch Larsen: Guitar  
Julian Michael Svejgaard Jørgensen: Klaver  
Emil Ringtved Nielsen: Bas 

 

Mor dig først, og spørg bagefter! Mads Hansens Kapel er et balorkester forankret i den danske  instrumentaltradition. Rå-svingende, solidt favnende backing. Vildt, voldsomt,  dobbeltstrenget violinspil i enestående samklang med klarinettens kraftige og  hæsblæsende tone. Uden at gå på kompromis med hverken tradition eller fornyelse er Kapellet et  orkester som spiller gedigen dansemusik til bal, såvel som koncert. Udtrykket er  stærkt og ærligt, med et særligt fokus på sammenspillet og pladsen til at lege med musikken og hinanden.

Links

Dansemusikken har altid været levende og foranderlig,  og dette høres tydeligt i fortolkningen af de gamle melodier, som spilles med  vildskab, autoritet og hjerte. Kapellet har ikke en instrumentidiomatisk rollefordeling, hvilket betyder at  musikkens forskellige facetter elegant improviseres på kryds og tværs i det  konstant tilstedeværende sving, som kendetegner Kapellets musik.  

04-05 THE PAUL MCKENNA BAND (SCO)
Paul McKenna: Guitar, vocal
Robbie Greig: Violin
Conal McDonagh: Piber og fløjter
Conor Markey: Banjo, bouzouki, guitarer
Ewan Baird: Percussion

Entré: 125 / 175 / 60

Paul McKenna er længe blevet rangeret blandt Skotlands fineste sangere og sangskrivere. Han er bevæbnet med en kraftig, men alligevel følelsesladet stemme og en lidenskablig social samvittighed, som udtyrkkes gennem hans sange. Bandets nyeste udgivelse – Breathe – viser Pauls udvikling som sangskriver. Bandet trækker på både irske og skotske rødder i et dynamsik udvalg af originalt og traditionelt materiale.

Links

11-05 INVER (IRL)
Kevin Lees: Violin
Rune Barslund: Irske fløjter, accordeon
Matthew Jones: Guitar


Entré: 100 / 140 / 60

Publikum udsættes for hurtige og swingende jigs og reels, spillet med en smittende energi, der kan gøre det svært at sidde stille. Indimellem er der tid til fordybelse, når stemningsfyldte slow airs og valse bliver spillet med en særlig indlevelse og nerve. Selvom Inver er et nyt navn på folkemusikscenen, har de tre musikere hver især et flot CV. Inver spiller ny folkemusik med rødder i de keltiske traditioner fra Irland og Skotland blandet med et par traditionelle numre indimellem.

LINK

Inver spiller med et stort instrumentalt overskud, respekt for traditionerne og samtidig også med en lyst til at udfordre og forny dem. Det kommer især til udtryk i trioens egne kompositioner og idérige arrangementer, som giver trioen en unik og nutidig lyd. Trioen udgav deres debut-album ”Heading Out” i november 2019, som er nomineret i kategorierne Årets roots album og Årets roots track ved Danish Music Awards Roots 2020. Inver er derudover nomineret som Årets nye danske roots navn. Selvom trioen er et nyt navn på folkemusikscenen, har de tre musikere hver især et flot CV. Kevin og Matthew har tidligere vundet BBC Radio 2 Young Folk Award med deres gamle band ”Last Orders” og Rune Barslund vandt i 2012 en Danish Folk Music Award med sin makker Andreas Tophøj for Årets track. Medlemmerne har hver især været på turnéer i en lang række lande og optrådt på flere af de største folkfestivaler i Europa.

18-05 BULL & HJORTH
Gorm Bull: Guitar, vokal
Palle Hjorth: Keyboard, klaver, vokal 

Entré: 100 / 140 / 60

KONCERTEN! .. er musikalske fortællinger... historier, digte og små nærværende  fortællinger tilsat melodier og lydflader i et melodisk og poetisk samspil. Alt i alt en musikalsk fortælling fremført af to musikanter med noget på hjerte… Det  hele bliver pakket ind i smukke melodier, flyvske toner og sælsomme stemninger. Poetiske, og til tider humoristiske, beskrivelser af at møde det uventede og turde  træde ind i det. Eller bare at bøvle med at få den skide plæneklipper til at virke.

Links

BULL&HJORTH

https://www.perron.dk/

Gorm Bull og Palle Hjorth har været involveret i fra mange forskellige sammenhænge, og i denne konstellation får vi et indblik i duoens egne ufuldstændige liv med fejl, mangler og skæve betragtninger, som du helt sikkert kan spejle dig i. Om evnen til ikke at  kunne tage sig sammen. Lykke. Skilsmisse, forældreroller og flygtige parforhold. 

HVEM ER DE? 

Gorm Bull er en sangskriver fra Viborg, der har skrevet bunker af sange til sig selv  og andre. Gorm har både været omkring Grand Prix, hvor han måtte se sig slået af  Tommy Seebach, skrevet sange til Souvenirs og er bagmand til bl.a sangen  "Danmarks Jernhårde ladies" fra EM-håndbold 1994. Desuden skrev han i 2016  værket “Åndeligt Benspænd” som indeholder 370 digte (et digt om dagen, hele året).  

Duoens andet ben er Palle Hjorth, der bevæger sig i et hav af musikalske  sammenhænge, lige fra Povl Dissing til Poul Krebs, fra Peter Sommer til Savage  Rose. Palle Hjorth blev i 2015 kåret som Årets Musiker af de danske kritikere. Palle  har en stor kærlighed til de dansksprogede sangskrivere, der formår at fortælle  hverdagshistorier på en underfundig måde.  

Sammen har BULL&HJORTH udgivet 6 albums og 2 bøger.  

25-05 RASMUS LYBERTH OG CHRISTIAN SØGAARD

Rasmus Lyberth: Guitar, vokal
Christian Søgaard: Harmonika 

Entré: 150 / 200 / 75

credit Anders Rye

Rasmus Lyberth – Den store stemme fra Grønland. Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere.  Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange. Rasmus Lyberth bliver ved denne koncert akkompagneret af Christian Søgaard på  Harmonika. Rasmus og Christian har spillet sammen i mange år. og Christian er til dagligt  bosiddende i Svendborg og mange vil kende ham allerede. 

Link:  

Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og  kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med  sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands  natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer  og går lige i hjertet hos publikum. ”En oplevelse i særklasse, en forførerisk aften i selskab med Rasmus Lyberth og band var  en fantastisk varm og eventyrlig oplevelse,” som en anmelder i Midthimmerlands  Folkeblad beskrev en koncert med Rasmus Lyberth. Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af  landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod  nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret  Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Det kom  senest til udtryk, da BBC i juli 2011, havde inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i  deres årlige, prestigefyldte promenadekoncerter i The Royal Albert Hall.  Promenadekoncerterne er en af de største klassiske musikbegivenheder i verden og  samtidig en begivenhed, som BBC transmitterer direkte. Udsendelsen blev sendt på DR 2  året efter. Rasmus Lyberth har optrådt i hele verdenen og har modtaget et hav af priser. Han er en  kunstner, og altid en uforglemmelig oplevelse – uanset om publikum lytter til ham i Royal  Albert Hall i London, eller til en af hans særdeles populære julekoncerter, der år efter  år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum. 

 
01-06 VINGEFANG

Lene Høst: Vokal, guitar, klaver, percussion
Maja Freese: Cello, vokal
Miriam Ariana: Vokal, violin, bratsch, percussion

Entré: 100 / 140 / 60

Det er magisk og nærværende, når de unge multiinstrumentalister udfolder sig på scenen og tager publikum med på en spændende rejse fra nordiske toner, over stemningsfulde franske viser, til brasilianske rytmer. Musikken skaber genklang af fortiden i nutiden, og sangenes tematikker skriver sig ind i samtiden med budskaber om grænser, der skal brydes, hjertevarme, der må strømme og livet, der bør nydes. Nordisk lys og lethed blander sig elegant med latin amerikansk sensualitet. Dette er inciterende musik som glæder ørerne, og vækker tanker om både nordisk skov og strand, og om latinsk dynamik og intensitet.

Links

www.vingefang.com facebook.com/vingefang

Annette Bellaoui, CPH World Music festival, Missing Voices Annette Bellaoui, CPH World Music festival, Missing Voices Sangtitler som ’Medmennesket’, ’Njia Yangu’, ’La valse sans fin’ og ’Girando na Renda’ viser gruppens forkærlighed for det multikulturelle. Brugen af instrumenter afspejler deres opfindsomhed. For eksempel bruges violinen som en slags guitar, stemmerne som en groovy basfigur og kroppen som percussioninstrument. Størstedelen af musikken er skrevet af musikerne selv. Vingefang har bl.a. optrådt ved: Tønder Festival, Musik over Præstø Fjord, Circus Amok, Århus Folk Festival, Cph World Music Festival, Forro Marathon Freiburg, Cph Jazz Festival m. fl.

 

08-06 CARSTEN KNUDSEN

Entré: 125 / 175 / 60

I Danmark er han mest kendt som komiker og entertainer fra trioen De Nattergale. Han ser sig selv som en person, der fra morgen til aften synger og komponerer - en musiker og komponist. Han skriver sange og komponerer i alle musikkens genrer. Han har ikke et favoritinstrument, men spiller mest på strengeinstrumenter, der er lettere at bære rundt end et piano. Tag med på en musikalsk rejse krydret med historier – fra det virkelige liv?!.

Links

Carsten har skabt sin stil ud fra erfaringer fra comedy, cabaterret og live koncerter. Det er mere end underholdning, det er også underfundigt og rørende. Der er mere end latterorganerne der bliver rørt, når han udfolder sig. Det er både grovkornet og kan skabe smukke og poetiske billeder. Ttl en del af fortællingerne er inspirationen kommet fra naturen, og publikum har godt af at høre om både blomsten og bien. En større ”maskinpark” består af guitarer, en ukulele fra Hawaii, morens gamle harmonium (salmecykel), pvc rør, mundharpe og andre sjove musikomiske ting. Selvfølgelig er der nye fortællimger om onkel Erling og hans kone Carls og deres uoverskuelige problemer med collien og lædersofaens hudsygdamme.

 

23-02 RØBOE & KAAE
Henning Kaae: Guitar, vokal
Per Røboe: Mundharmonika, vokal 

Entré: 100 / 140 / 60

Igennem 2 årtier har de lokale musikere Per Røboe og Henning Kaae spillet akustisk blues som duo. Deres rodfæstede repertoire, som selvfølgelig er fyldt med den gode gamle blues helt tilbage fra ’30’erne og frem, leveres trofast med både styrke og følsomhed. Delta, Country, Memphis og Piedmont blues er blandt de undergenrer og forskellige blues-ophav, der bliver hyldet med teknisk kunnen og passion.

Links

Find os på Facebook her:Facebook

OBS ! Man kan se flere koncerter ved at scrolle ned i listen.

Du kan tilføje denne kalender til din egen Googlekalender ved at klikke på
+Google Kalender
- nederst i højre hjørne.
Så får du AUTOMATISK koncertnavnene i at se i din kalender - smart! 
Klik på dette link

Sponsorer

Folk for Folk får honorarstøtte af:

  Svendborg Kommune

 Statens Kunstfond

Folk for Folk bliver sponsoreret af:

Aksglæde Musikbutikken / Træskobutikken, Møllergade 31 - 62 21 05 90

Autoværkstedet Per Pytlick, Skovballevej 62 - tlf. 62541073

Arne B, Vestergade 10 - 62 22 47 83

Hansted, Vestergade 2 - tlf: 62 21 21 70

Josefine Ottesen - josefine.ottesen@gmail.com

Nybolig Domicil Svendborg - Vestergade 165 - www.nybolig.dk

Skiftekær Økologi, Søren Lolksvej 2, Taasinge, 40 21 05 90

Torben Wahlstrøm - torbenwahlstrom@hotmail.com

Vi holder til på Arne B, Vestergade 10, 5700 Svendborg
Tlf. 62 22 47 83, tirsdage kl. 20


OBS ! Man kan se flere koncerter ved at scrolle ned i listen.

Du kan tilføje denne kalender til din egen Googlekalender ved at klikke på
+Google Kalender
- nederst i højre hjørne.
Så får du AUTOMATISK koncertnavnene i at se i din kalender - smart! 
Klik på dette link

Sponsorer

Folk for Folk får honorarstøtte af:

  Svendborg Kommune

 Statens Kunstfond

Folk for Folk bliver sponsoreret af:

Aksglæde Musikbutikken / Træskobutikken, Møllergade 31 - 62 21 05 90

Autoværkstedet Per Pytlick, Skovballevej 62 - tlf. 62541073

Arne B, Vestergade 10 - 62 22 47 83

Hansted, Vestergade 2 - tlf: 62 21 21 70

Josefine Ottesen - josefine.ottesen@gmail.com

Nybolig Domicil Svendborg - Vestergade 165 - www.nybolig.dk

Skiftekær Økologi, Søren Lolksvej 2, Taasinge, 40 21 05 90

Torben Wahlstrøm - torbenwahlstrom@hotmail.com

Vi holder til på Arne B, Vestergade 10, 5700 Svendborg
Tlf. 62 22 47 83, tirsdage kl. 20