Forside

Vores koncerter finder sted på
Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg.
toppen af gågaden.
Du kan købe billetter til koncerterne på dette link

folkforfolk.nemtilmeld.dk

og være sikker på at få plads. Du kan naturigvis også tage chancen og dukke op ved døren og håbe på, at der er plads. 

Du må gerne svare på vores spørgeundersøgelse nederst på denne side.

Du kan læse mere om alle koncerterne i linket til venstre: Program for foråret 2022 med beskrivelser.


 Spisning inden koncerten??

Vi har lavet en aftale med Torvecafeen, Torvet 10A, så du kan få 10% rabat på maden, hvis du kan fremvise en billet til en koncert. Du køber en billet til en koncert på billetlinket, ringer til Torvecafeen på 62 21 80 80, fortæller at du skal til en koncert hos Folk for Folk og gerne vil komme og spise, og så viser du den bekræftelse du har fået fra os på mail, når du skal spise/betale. Velbekomme.

 17/5 Loulie Sun og Klavess


Loulie Sun: Vokal, guitar
Klavess Larsen: Guitar, banjo, cajon mv.

Køb Billet her (åbner i et nyt vindue).

Det bliver et skønt og varieret repertoire, der går fra de stille mørke til de lette lyse sange.  Lyden læner sig mod moderne folk. Guitarer bliver stemt i bløde mol akkorder og banjoen er bas-surrogat. Sangene er personlige beretninger i ærlighedens og kærlighedens navn. Mens Loulie’s varme vokal smelter sammen med guitaren, binder Klavess det hele sammen med sin helt egen opsætning af cajon, hihat, guitarer og banjo, som han på forunderlig vis ene mand forener.

https://youtu.be/r-8220VV_js

Loulie Sun og Klavess har spillet sammen siden ’99, har udgivet et hav af plader. Tidligere kendt fra “Safari” udgivet på Tigermusic der fik sølvplade for 10.000 solgte albums. Fra 2017 gik Loulie Sun i gang med helt nyt koncept i singer songwriter genren. En sang der fik meget opmærksomhed var “Coronasangen” “Vi Lever” hvor videoen fik 30.000 visninger på fb. Senest har parret spillet på Midtfyns Festival’s 30 års jubilæum i sommeren’21 og fik i den grad fik energien op i teltet.

  Program for første halvår 2022
24/5 Bob Dylan Jamboree
31/5 Gangspil