Forside

Vores koncerter finder sted på
Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg - på toppen af gågaden.
Du kan købe billetter til koncerterne på dette link

folkforfolk.nemtilmeld.dk

og være sikker på at få plads. Du kan naturigvis også tage chancen og dukke op ved døren og håbe på, at der er plads. Linket er også ved hver enkelt koncert.

Du må gerne svare på vores spørgeundersøgelse nederst på denne side.

Inden du køber billet, kan du evt. læse mere om alle de kommende koncerter i linket til venstre: "Program for andet halvår 2022 med beskrivelser".

-----------------------

27-09 TRILLEBAND MED METTE MARCKMANN
”ET LILLE LYS I MØRKET”

Det originale Trilleband med  
Mette Marckmann: Vokal
Ole Fick: Guitar
Øyvind Ougaard: Piano
Mads Vinding: Bas

Entré: 240 / 290 / 120 Køb Billet her (åbner i et nyt vindue).

Se video her

Trille er ikke længere iblandt os, men hendes sange er lyslevende! Trille var en af de første danske sangskrivere, der beskrev verden fra en kvindes perspektiv og turde dele sine tanker om kærlighed, ensomhed og kvindeliv fra en meget personlig vinkel. Trille var en mester i at beskrive angsten og håbet, troen og usikkerheden, hverdagens poesi og kærligheden – det store i det nære og det nære i det store…. Når Trilles originale band går på scenen, venter der publikum en uovertruffen, nærværende musikalsk oplevelse.

https://www.youtube.com/watch?v=oTCOl2EuYf4

https://www.youtube.com/watch?v=PtQVcOo_DJE

Mette Marckmann bringer Trilles sange op til nutiden og de er stadig helt aktuelle. Gennem en lang række af Trilles allerbedste og mest elskede sange ”Hej Søster”, ”Min lille Sol”, ”Et lille lys i Mørket” og mange flere, kan man opleve og genopleve Trilles følsomme, frække, kloge og kærlige poesi og musik. Og når musikken spilles af netop de musikalske troldmænd, som i sin tid lagde grunden på Trilles plader og til hendes koncerter, Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (piano) og Mads Vinding (bas) og sangen formidles af Mette Marckmann, som Trille selv har givet stafetten videre til, bliver det ikke meget bedre.

Mette Marckmann er eminent som afløser for Bodil "Trille" Nielsen. Jeg har aldrig hørt hende synge før, og meget passende vil min telefon skrive "tryllebandt" i stedet for Trilleband. Det er præcis det, hun gør med Ole Fick, Mads Vinding og Øyvind Ougaard ved sin side.” - Simon Staun, Fyens.dk

....det er lidt af et vovestykke, at skuespilleren Mette Marckmann har påtaget sig rollen som den nye Trille - oven i købet med den originale besætning i Trilles band som musikalske ledsagere. … Men de, der hørte hende i Snurretoppen tirsdag aften, lagde sig fladt ned. Fra første til sidste sang brændte hun sig fast som koncertens ubestridte midtpunkt og fik hele salen med. Ikke nok med, at hun lød som Trille selv dengang i halvfjerdserne og firserne med de samme fraseringer og klare stemme - hun lignede hende oven i købet i det ydre med sit skulderlange, mørke hår og en lillafarvet sort kjole og den akustiske guitar. ….Skuespilleren Mette Marckmann er et fund som fortolker af Trilles følsomme sange.” - Henrik Fisker, sn.dk