> Ny scene

Ny scene

NYHED: Folk For Folk har siden 2005 haft Åben Scene men fra 2023 har vi introduceret et helt nyt koncept: Ny Scene. 

(Se programmet for de kommende "Ny Scene" arrangementer under Program > Beskrivelser).

Det er i lighed med Åben Scene stedet, hvor du kan prøve din musik på en rigtig musikscene, med professionel lyd og lys. Er du en nystartede solist, et nyt band eller er I allerede etablerede i musiklivet, så er her en mulighed. Folk For Folk leder efter nye talenter, der gerne vil spille for et nysgerrigt og interesseret publikum, men vi søger også efter sangere og musikere, der er vant til at stå på en scene, men som måske har noget nyt materiale eller en ny konstellation, som skal afprøves.

Det nye ligger i, at de optrædende i stedet for kun 10 minutter, nu kan få op til 20-30 minutter i spotlyset og derved få en ægte og mere realistisk fornemmelse af at spille koncert på Harders. Der bliver cirka 3-4 indslag pr. aften. Ny Scene giver også mulighed for at få lavet en optimal lyd på de optrædende. Lydfolkene kan i ro og mag få lavet god lyd, inden publikum lukkes ind. Samtidig kan man vælge at få koncerten optaget. Det er kvaliteten og ikke kvantiteten Folk For Folk vil dyrke med Ny Scene. Nyt er også, at det bliver gratis at komme ind til Ny Scene, hvilket også vil sige at vi ikke tilbyder reel betaling til de optrædende. Derimod giver vi en øl/vand til alle optrædende samt en lydoptagelse.

Hvis du er interesseret i at spille til Ny Scene, så skriv til os på mailen her: FFFnyscene@gmail.com.

Skriv lidt om dig/jer selv, den sammenhæng du/I vil optræde i og hvor længe du/I vil optræde. Ud fra dette sammensættes så et varieret program, som offentliggøres i god tid inden arrangementet. 

Vi håber at mange har lyst til at være med til at sprede budskabet og/eller eventuelt selv sende en tilmelding med et godt bud til Ny Scene. 

Folk for Folk har lavet en Ny Scene gruppe, hvis medlemmer skiftes til at være afviklere af aftnerne. Det vil give en mere homogen og Folk For Folk agtig afvikling, end med forskellige værter, der jo ikke altid kender forholdene. På den måde sikrer vi også en bedre præsentation af de optrædende.


Vi holder til på Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg
Tlf. 40 35 35 57, tirsdage kl. 20
Find os på Facebook her:

Vores koncerter finder sted på
Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg - på toppen af gågaden.

Du kan købe billetter til koncerterne på dette link folkforfolk.nemtilmeld.dk

og dermed være sikker på at få plads. Du kan naturigvis også tage chancen og dukke op ved døren og håbe på, at der er plads.


Folk for Folk får honorarstøtte af:

 Svendborg kommune  Statens Kunstfond


Folk for Folk har flg. sponsorer:

Aksglæde Musikbutikken / Træskobutikken, Møllergade 31 - 62 21 05 90

Autoværkstedet Per Pytlick, Skovballevej 62 - tlf. 62541073

Hansted, Vestergade 2 - tlf: 62 21 21 70

Josefine Ottesen - www.josefineottesen.dk

Nybolig Domicil Svendborg - Vestergade 165 - www.nybolig.dk

Piano Forte  www.piano-forte.dk

Vinylen, Møllergade 34, 5700 Svendborg

Skiftekærgård