> Om os / Kontakt > Folk For Folk fik DMA-Pris

Folk For Folk fik DMA-Pris

Folk for Folk blev ”Årets Folk Spillested 2017”.

”Prisen tildeles Folk for Folk for – år efter år – at præsentere folkemusik i Svendborg. Folk for Folk er et af Danmarks væsentligste spillesteder for folkemusik lige nu. Rigtig god lyd, hyggelig og med autentisk atmosfære. Folk for Folk har med stort slid formået at holde skruen i vandet og fortsætter ufortrødent sit store arbejde, til glæde for publikum og musikere. Juryen bag denne hædersbevisning er sammensat af musikere med solidt kendskab til danske spillesteder, festivaler og klubber, hvor Folk- og Global Roots-musikken lever og udvikler sig.”

Sådan lød motiveringen, da Folk for Folk ved Danish Music Award – Folk´s show i Stakladen i Århus den 9. marts 2018 blev hædret for over 12 års indsats for folkemusikken. Det er i årenes løb blevet til 438 koncerter, hvor over 1200 musikere har været med til at skabe stemning og fest – de første mange år på værtshuset Hansted og de seneste på Arne B i Vestergade. Det er lykkedes, fordi der hele tiden har været frivillige, der har været med til at få foreningen til at fungere, og fordi der har været økonomisk mulighed for at betale anstændige honorarer til musikerne. Det har der været, fordi der har været en solid medlemskare, trofaste sponsorer, et interesseret publikum og fordi Statens Kunstråd og Svendborg Kommune gennem alle årene har tildelt honorarstøtte. Bestyrelse og medhjælpere fortsætter ufortrødent det gode samarbejde med Arne B, så kig ind og nyd musikken og den autentiske atmosfære. Se mere på www.folkforfolk.dk

Her er et videoklip med Folk For Folk's kasserer Fin Thygesens takketale i Århus fredag aften.

https://youtu.be/UEzx4hg_uIc

 


Vi holder til på Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg
Tlf. 40 35 35 57, tirsdage kl. 20
Find os på Facebook her:

Vores koncerter finder sted på
Harders, Møllergade 36, 5700 Svendborg - på toppen af gågaden.

Du kan købe billetter til koncerterne på dette link folkforfolk.nemtilmeld.dk

og dermed være sikker på at få plads. Du kan naturigvis også tage chancen og dukke op ved døren og håbe på, at der er plads.


Folk for Folk får honorarstøtte af:

 Svendborg kommune  Statens Kunstfond


Folk for Folk har flg. sponsorer:

Aksglæde Musikbutikken / Træskobutikken, Møllergade 31 - 62 21 05 90

Autoværkstedet Per Pytlick, Skovballevej 62 - tlf. 62541073

Hansted, Vestergade 2 - tlf: 62 21 21 70

Josefine Ottesen - www.josefineottesen.dk

Nybolig Domicil Svendborg - Vestergade 165 - www.nybolig.dk

Piano Forte  www.piano-forte.dk

Vinylen, Møllergade 34, 5700 Svendborg

Skiftekærgård